De ce #altfel?

  Proiectul Pro România apare în contextul unei crize profunde de încredere a cetățenilor români în clasa politică actuală și propune o viziune pe termen mediu și lung, care are drept scop dezvoltarea societății românești, pornind de la modelul economic al țărilor occidentale dezvoltate. Dorim să promovăm valori ca integritatea, respectul față de cetățean, spiritul civic, moralitatea și principiile creștine dar, mai ales, excelența profesională, pe care o considerăm principala carte de vizită a României în lume.

  Astăzi, cetățenii români care fac performanță în diverse domenii, de la medicină la IT, se remarcă prin competitivitate și inovație în întreaga lume. Trebuie să le oferim condiții pentru a putea aduce o contribuție substanțială societății româznești și trebuie luate măsuri la nivel politic pentru a fi oprită creșterea tot mai intensă a fenomenului prin care, din păcate, ne pierdem forța de muncă înalt calificată.

  Ne dorim o reconfigurare a modului de a face politică și o înnoire a atmosferei care trenează în societatea românească actuală; ne dorim să fim aproape de cetățeni și să putem orienta România către normalitate, crescând responsabilitatea în cheltuirea banului public și punând capăt tendinței românilor de a pleca la muncă în străinătate din lipsa de alternativă în țara lor.  

 Trebuie să ne unim forțele pentru a face din nou ca România să însemne „acasă” pentru cetățenii ei. Pentru asta, trebuie să venim alături și să fim uniți pentru un proiect comun, acela de a reda împreună României demnitatea!

Ai o idee care să schimbe România?