Apariții media

Ne este imposibil să susținem acest Guvern

Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat miercuri că nu susține Guvernul Dăncilă și că PNL a procedat greșit, moțiunea de cenzură neavând nicio șansă să treacă în Parlament.

„Ne este imposibil să susținem acest Guvern. (…) Nu putem să considerăm că a devenit mai bun. Dimpotrivă, a dat dovadă foarte clară de incompetență guvernamentală și nu-l vom susține. Este la fel de evident că azi, când vorbim, nu s-a constituit o alternativă serioasă. Eșecul de azi al moțiunii… dl Orban a gândit, din păcate, toate lucrurile greșit. PNL a procedat greșit și nu au o șansă azi.

Pozitia PRO Romania - Motiunea de cenzura 27 iunie 2018
Daniel Constantin - Declaratii de presa 25 iunie 2018

1 Comment

 1. Citiți!
  http://www.cjteleorman.ro/SMIS%203033%20Strategia%20de%20Dezvoltare%20Durabila%20a%20judetului%20Teleorman%202010-2020%20.pdf

  “1. Strategia de dezvoltare a județului Teleorman 2010 – 2020 este un document pragmatic realizat la nivelul județului Teleorman și înglobează direcțiile și programele de acțiune în perspectiva unei perioade de timp. În fiecare etapă de dezvoltare, prioritățile de acțiune ale județului se pot modifica în concordanță cu nevoile identificate din acel moment.
  Astfel, la nivelul județului Teleorman a fost realizată Strategia de dezvoltare durabilă, fiind începută din anul 2008 (prin implicarea tuturor factorilor și actorilor relevanți ai județului Teleorman, din acea perioadă) și concretizată printr-un document în anul 2010, ce a inclus direcții de dezvoltare considerate în interes județean.
  În funcție de sursele de finanțare disponibile la nivelul județului și comunităților locale, și de asemenea prin accesarea tuturor fondurilor nerambursabile, o parte din aceste priorități au devenit obiective de investiții, fiind dezvoltate proiecte privind infrastructura de sănătate, rutieră, educațională, situații de urgență, mediu, cooperare transfrontalieră, atăt de către Consiliul județean Teleorman, cât și autorități publice locale din județul Teleorman.
  Precizăm că, strategia județeană (realizare autostradă, aeroport, invătământ, etc), Consiliul județean Teleorman analizează în fiecare etapă nevoile de dezvoltare ale județului și propune politici și direcții de acțiune în vederea realizării obiectivelor de interes ale etapei, prin identificarea și accesarea tuturor surselor de finanțare ce sunt disponibile pentru autoritățile publice locale. În etapa actuală, sunt în pregătire, în diferite etape, proiecte de sănătate, reabilitare infrastructură rutieră, reabilitare sediu Palat administrativ, sediu Ambulanță, reabilitare școli la nivelul județului (Consiliul județean Teleorman sprijină autoritățile locale privind oportunitățile de finanțare active), și alte idei de proiecte ca fiind priorități de dezvoltare la nivelul județului, pentru care este necesar să se identifice serse de finanțare.” – răspunsul CJ Teleorman ( L544/2001)

  1. Cine a fost Președintele CJ Teleorman în anul 2008, 2010?
  Răspuns corect: dl Liviu Dragnea. / “Programul de guvernare a CJ Teleorman” a costat mulți bani publici.

Lasă un răspuns